четвртак, 25. децембар 2014.

Новогодишња књижара у библиотеци

Народна библиотека "Десанка Максимовић" је у сарадњи са Издавачком кућом “Лагуна” из Београда омогућила својим члановима и свим заинтересованим грађанима да по повољним условима набаве актуелне и најтраженије наслове.
Уз то је, у холу библиотеке у Валчићевој палати, у којој су смештена позајмна одељења, направљена новогодишња декорација са јелкама, Деда Мразом и празничним украсима како би амбијент овог храма културе био што прикладнији празницима и привлачнији за млађе читаоце.

Недавно смо предшколској установи "Милка Диманић" и нижим разредима основних школа упутили позив да њихови полазници учествују на својеврсном празничном конкурсу. Наиме, наши најмлађи суграђани позвани су да своје новогодишње честитке и празничне жеље доставе библиотеци и да нас посете организовано или појединачно. Ми ћемо најоригиналније и најлепше честитке наградити пригодним поклонима након божићних празника – истиче директор библиотеке Србољуб Такић.

Ово је још једна у низу акција којима запослени у библиотеци желе да популаришу ову установу културе и богат књижни фонд којим она располаже, којом се још на један начин књига приближава читоацима, посебно најмлађима.

Нема коментара:

Постави коментар