уторак, 30. децембар 2014.

Наставак 15. седнице СО Власотинце

Наставак 15. седнице СО Власотинце
На наставку 15. седнице СО Власотинце, коме није присуствовала опозиција, смењени су директори ЈКП Водовод, Културног центра и библиотеке „Десанка Максимовић“ – Дејан Чикић, Слађан Тасић и Срба Такић. На те функције постављени су вршиоци дужности директора:
у „Водоводу“ Боривоје Стојиљковић, у Културном центру Маја Марковић и у библиотеци Миљана Ишљамовић. Досадашњи в.д. директора ЈП Чистоћа, Добривоје Станковић, поново је именован на ту функцију.


 
Миљан Митровић и Срђан Спасић
Двоје чланова већа, Мају Марковић и Владицу Димитријевића, који су дали оставке на места већника, заменили су Миљан Митровић и Срђан Спасић.
Одборници владајуће коалиције, њих 24, дали су сагласност ЈП Чистоћа да склопи привремени уговор, на 120 дана, са компанијом ПWW, за депоновање комуналног отпада на депонију Жељковац.


Разрешени су, односно именовани и чланови сталних радних тела Скупштине општине Власотинце.
На данашњој седници, између осталог, разрешени су и именовани поједини чланови школских одбора у основним школама „Свети Сава“ у Гложану, „Браћа Миленковић“ у Шишави, „Доситеј Обрадовић“ у Свођу, „25.мај“ у Доњој Лопушњи, „Божидар Миљковић“ у Горњем Присјану, „Вук Караџић“ у Тегошници и „8.октобар“ и „Синиша Јанић“ у Власотинцу.

Нема коментара:

Постави коментар