уторак, 20. јануар 2015.

Пререгистрација фудбалера у Јабланичком округу

Много посла било је у последња два месеца у канцеларијама Фудбалског савеза Јабланичког округа. На основу одлуке мериторних органа ФС Србије у периоду од 1.децембра прошле године, па до 15.јануара ове године, на основу члана 33 Правилника о регистрацији играча извршена је пререгистрација играча у свим клубовима Јабланичког округа. У оквиру Фудбалског савеза Јабланичког округа налази се Градски фудбалски савез Лесковца, Општински фудбалски савез Лебана и Фудбалски савез општине Власотинце.

Највише послова имао је, и готово ударнички радио, Милован Глушац први административац ГФС Лесковац, који је уз помоћ свог сарадника Добросава Цакића извршио прергистрацију за чак 1.545 фудбалера са територије овог савеза. У ОФС Лебане нове спортске легитимације добили су 263 фудбалера, док је у ФСО Власотинце пререгистрација играча извршена за 299 фудбалера.

- Један посао смо окончали до предвиђеног рока према ФС Србије, а сада нас чека сређивање целокупне документације, а и Зимски прелазни рок који траје од 19.јануара а завршава се 13.фебруара. Очекујем да ћемо и овај посао завршити на време и на задовољство играча и клубова који буду користили овај Зимски прелазни рок – вели пословично вредни и предузимљиви Милован Глушац, секретар ГФС Лесковац.

Нема коментара:

Постави коментар